Vijf makkelijke DIY ideeën met foto’s

wp-1468535257257.jpg

Ik heb het al een paar keer gezegd, ik kan uren verdwalen op Pinterest. Er zijn zo veel leuke dingen te vinden, ik heb vandaag een paar van mijn favoriete DIY projecten opgezocht die met foto’s en reizen te maken hebben en deze voor jullie op een rijtje gezet, veel lees plezier!


Ik ben gek op foto’s, ik maak er heel erg veel en vind het ook leuk om dat later weer terug te kijken. Maar tegenwoordig staan de meeste foto’s op mijn telefoon en nadat ik ze op een usb stick heb gezet zie ik ze vaak een paar maanden niet meer terug. Zonde van al die leuke foto’s! Dus hier een paar leuke ideeën om met foto’s te doen.

1 Maak een foto album.
Ten eerste kan je er natuurlijk een foto boek van maken! Dit lijkt misschien een beetje saai maar je kan er genoeg leuke dingen mee doen. Zo kan je je foto’s laten afdrukken en zelf in een album plakken, of je kan online een heel album maken en deze kant en klaar laten afdrukken. Ik wil zelf eigenlijk van ieder jaar de leukste foto’s bij elkaar zoeken en zo een hele collectie beginnen, hoe leuk is het om over 10 jaar al die foto albums terug te kijken? Hieronder alvast wat inspiratie, vooral het our adventure book van Up! vind ik echt een heel leuk idee, ik ken mijn vriend al bijna 13 jaar, en wij hebben denk ik al heel wat bladzijden om te vullen!

2 Maak een foto kaart.
Ik heb iets met landkaarten, waarom weet ik niet maar ik vind ze gewoon erg leuk, dus het idee om een foto’s te plakken op de plaatsen waar je geweest bent vind ik echt heel erg leuk. De foto hieronder in gemaakt met alle staten van Amerika, maar je kan dit natuurlijk ook doen met alle provincies in Nederland (om gewoon lekker klein te beginnen) of met een kaart van Europa, je kan natuurlijk ook een grote wereld kaart erbij pakken, maar dan denk ik dat sommige foto’s erg klein worden.

wp-1468531198726.jpg

3 Maak foto lijstjes van alle plaatsen waar je bent geweest.
Oke, dit klinkt misschien een beetje vaag, maar de foto hieronder spreekt denk ik voor zich, in plaats van de foto’s op een landkaart te plakken kan je natuurlijk ook een lijstje maken met alle leuke herinneringen aan een reis. Dit kan je trouwens ook gewoon doen als je bijvoorbeeld een dag naar een pretpark of bepaalde stad bent geweest. Je kan er foto’s, toegangskaartjes en misschien zelfs kleine souvenirs in doen. Het lijkt me heel leuk om dit soort lijstjes allemaal bij elkaar aan de muur te hangen!

wp-1468531190086.jpg

4. Maak een kaartjes box.
Zelf heb ik echt een hele verzameling aan kaartjes, bioscoop kaartjes, concert tickets, en toegangskaartjes voor pretparken, ik bewaar alles. Nu ligt het allemaal in een grote doos onder mijn bed, maar het is natuurlijk veel leuker om ergens neer te zetten. Je kan dit makkelijk zelf maken, en je kan het ook zo gek maken als je zelf wilt. Hieronder zie je er twee die ik erg leuk vind. Ik kan me herinneren dat ik er een keer eentje bij de action heb gezien, maar ik denk dat je met een grote fotolijst, een stukje hout en wat lijm of spijkers en makkelijk een zelf kan maken. Misschien dat ik hier nog wel een artikel over ga maken als ik er zelf eentje heb gemaakt.

5. Maak een foto muur.
Ook bij dit idee geld natuurlijk dat je het zo gek kan maken als je zelf wilt, je kan foto’s natuurlijk in allemaal lijstjes aan de muur hangen, maar je kan ze ook ophangen aan knijpertjes. Ik heb zelf een tijd geleden foto’s op een soort van polaroid formaat laten afdrukken bij de Hema en deze heb ik nu allemaal in mijn kamer aan de muur gehangen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! Ik vond het in ieder geval erg leuk om al deze projectjes bij elkaar te zoeken!

Tot de volgende keer, liefs Christy.

De foto’s die je in dit artikel ziet heb ik allemaal van Pinterest en zijn dus niet van mij 🙂

Advertenties

5 gedachtes over “Vijf makkelijke DIY ideeën met foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s