Essie: Viva Antiqua!

Essie Viva Antiqua!

Ik ben gek op blauwe en turquoise nagellakjes, dus toen ik de nieuwe zomercollectie van Essie zag kon ik het niet laten om Viva Antiqua! mee te nemen. Al vond ik hem  wel heel erg lijken op een ander lakje wat ik al heb, kijken jullie mee?

Viva Antiqua! is een nieuwe kleur uit de zomercollectie van Essie, er zaten nog een paar andere hele mooie kleuren tussen, vooral Tribal Text-Styles en Berried Treasures vond ik erg mooi, maar ik heb alleen deze meegenomen. De kleur hangt een beetje tussen groen en blauw in, en heeft groene kleine shimmers. Ik vind het in ieder geval een erg mooie kleur!

Essie Viva Antiqua!

Nu zei ik net dat ik de kleur erg veel vond lijken op een andere nagellak, en dat is Naughty Nautical van Essie. Nu denk je mischien waarom heb je hem dan gekocht, maar ik dacht ik de winkel dat Naughty Nautical (die ik thuis al had) een stuk donkerder was, maar thuis bleek hij er toch wel erg veel op te lijken. Nu snap ik dat je niet continu nieuwe kleurtjes kunt blijven maken maar toch vond ik het een beetje jammer.

Om ze goed met elkaar te kunnen vergelijken heb ik ze naast elkaar gezet en heb ik op mijn ringvinger Naughty Nautical gedaan, op de rest van mijn nagels zit Viva Antiqua!. Ik heb op alle foto’s twee laagjes opgedaan en een top coat!

Essie Naughty Nautical + Viva Antiqua!

Hier eerst de foto van de twee flesjes naast elkaar, hier vind ik ze heel erg veel op elkaar lijken. Als je goed kijkt zie je dat Viva Antiqua! (links) groene shimmers heeft, en Naughty Nautical (rechts) zilveren shimmers heeft.

Essie Viva Antiqua!

De foto hierboven heb ik binnen gemaakt en daar zie je het verschil tussen de twee kleurtjes niet heel erg goed. Behalve dat mijn ringvinger iets donkerder is. Er valt hier ook net wat meer zonlicht naar binnen en hier lijkt de lak in het potje al weer een stuk lichter dan op de foto hierboven.

Essie Naughty Nautical + Viva Antiqua!

Deze foto heb ik buiten gemaakt. Hier zie je het verschil een stuk beter, de Viva Antiqua! heeft een stuk meer glitters erin zitten. Je ziet op deze foto ook heel goed dat de kleur afhankelijk van het licht heel erg veranderd. Ik heb deze foto niet bewerkt maar je ziet duidelijk dat de kleur op  mijn wijsvinger een stuk lichter is dan de kleur op mijn pink. Ik ben blij dat je buiten een stuk meer verschil ziet tussen de twee lakjes!

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een hele mooie kleur maar ik vind het wel jammer dat ik nu twee, bijna, dezelfde kleurtjes heb. Achteraf had ik dan misschien liever een ander kleurtje uit de nieuwe collectie meegenomen. Maar goed je kan niet altijd alles hebben en gelukkig koop ik niet vaak nagellak waar ik achteraf van denk, had ik maar een andere gekocht.

Welke van de twee vinden jullie mooier? En zien jullie veel verschil?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!
Liefs Christy.

Advertenties

7 gedachtes over “Essie: Viva Antiqua!

  1. Heel leuk kleurtje! Ik vind Viva Antiqua! mooier. Ik vind de andere wat groener ogen en ik ben niet van het groen.
    Hoeveel laagjes draag jij op de foto? Ik zag vanmorgen Viva Antiqua! op een andere blog voorbij komen en met 2 laagjes scheen hij nog best door.

    Like

    1. Jaa die vind ik persoonlijk ook mooier hij is net iets frisser! Ik heb twee laagjes op en hij schijnt helemaal niet door. Misschien heb ik iets dikkere laagjes gebruikt 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s